Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hemma igen


jag dröjer mig kvar där


i tanken

allt som oftast


tillbaka i mammaomsorg


o allt annat som är


nålar fast mig i den känslan


från mig själv

jag fann där på ön




Fri vers av Helene Månsson
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-30 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma