Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kopp kaffe och en Penis? Nej tack....


Du ringde igår och
bjöd på din
Penis

Likt en
aperitif

Öppnade
du upp, bjöd
in till fest

(Eller
vad du nu
hade i åtanke)

När du
serverade
mig dåliga minnen av
din illaluktande
lilla vän

Och i ett
försök
att stoppa
infallet
att skratta

Fastnade jag
djupt
koncentrerad

Som när man
försöker krama ut
den där sista
orgasmen

Ur skötet,
kroppen,
huvudet

Och bad dig
vänligt
att dra åt
helvete

Jag är trött
på att
tillfredsställa

Mäns
insiktslösa
egon




Fri vers av Suzan
Läst 392 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-30 22:07



Bookmark and Share


  DanSan
*****************************

Hahaha . . . sjukt bra och så roligt skrivet!
Ja, män är konstiga varelser när drifterna
faller på hehehe . . .

**APPLÅDERAR**

*****************************
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan