Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet av en just nu lite uppgiven, men trots alla funderingar, en lycklig mamma.


Vardagens glädje

Mitt huvud står tomt

Inte en tanke i närheten

Jag står i mitt eget kungarike

Av blöjor och tvätt

Maskinen rullar troget på

Som en evighetsmaskin

Ögon trötta och röda

Blickar tillbaka från obarmhärtig spegel

Lampan lyser

I ödsligt kylskåp

Väntar på att bli fyllt

Av en tom plånbok

Byxor som blivit för korta

Vinterkylan knackar på

Små kroppar i behov av värme

Fingrar som annars fryser

En modersstolthet behöver bevaras

Axlar värker

Av huvudbry

Ett pärlande skratt når mina öron

Varma mjuka kind

Knubbiga små armar

Fångade av min famn

En trötthetens tår erövrar min kind

Min lilla älskling

Skulle du veta

Hur mycket jag ändå älskar dig

Och dina syskon

Inte trötthetens hopplöshet

Inte ens helvetets alla eldar

Kan ta lyckan från mig

När jag får krama dig







Fri vers av merasera
Läst 357 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-31 12:17



Bookmark and Share


  friheten
Så fin skriven

"Inte ens helvetets alla eldar

Kan ta lyckan från mig

När jag får krama dig"
2008-08-31

  Elaine.S VIP
En mors kärlek som lyser starkare
än det som fattas..i en märkbart ¨
svår situation ...
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

merasera