Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh Kötthög, kötthög.

Anonym,
äckligt transperant.
Om jag nu tänker efter.
Vad är jag om jag bortser
från det där
ytliga,
utan kön, ålder, utan
namn eller nation?
Om jag vore inlåst i en cell
utan väggar eller tak,
en glasskiva i
ett bortsprängt
ingemansland
och mina skinkor som gnids
svettigt i spotlighten
av en slocknad sol.
Kötthög,
kötthög
med den fantastiska egenskapen
att utsöndra lukter
och kroppsvätskor.
Transperant
och så där
äckligt
anonym.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-31 16:20



Bookmark and Share


    Bellissima
Visst känner man sig ibland som en transparenta kötthög, grå råtta, osynlig... en och annan dålig dag. Bra skrivet!
2008-09-18

    papillon
Urk, det var ingen direkt insmickrande text men påträngande bra skriven. Men se upp! Sajtens största svarta pudel står och sniffar vid porten.....
2008-08-31

  Larz Gustafsson VIP
Vissa av dessa dofter är ju mycket angenäma.
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema