Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bleknad bild

 

Ur mina ögon rinner en ström av tid
som gick förlorad

resten är historia




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 431 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-31 17:23



Bookmark and Share


  Lena Renman
Så vackert du skrvier detta om de tårar som rör det som var. Applåd

Lena som bokmärker
2008-09-01

    © Birgitta Wäppling VIP
Mycket fin bild tecknar du med ord, med fin knorr på slutet.
Stor applåd!
2008-08-31

  aol
sann fin poesi gillas
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund