Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kopiera mig.

jag är som alla
alla är som jag
alla är som alla
men ingen är som
du.




Fri vers av ungefär
Läst 463 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-31 18:21



Bookmark and Share


  Junibarn
Jag ler, trots att jag blev skjuten och träffad av dina ord rakt i huvudet.
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

ungefär
ungefär