Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rörelse

Kära

vi bildade
en ny rörelse
"tillitspiloterna"

och ingen som
inte motsvarade
den tillit
vi visade dem

fick bära
accessoarerna
med vårt emblem





Fri vers av Anders P VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-31 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP