Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ge aldrig upp!


Ensam


jag är Ensam å hjärnspöket härjar att förklara mitt tillstånd skulle vara som att ge pilbågar till blinda albino dvärgar.
Ge tacksamt sitt hjärta till hungriga vargar ,sända ett tv program om stenar å se om nån kollar. Tankarna går fram och tillbaka som pingisbollar

Och jag har tragiskt nog...

Tappat greppet om våran planet,livet. varför är vi här i huvudtaget?! min självkänsla är som om man skulle skicka dum och dummare för att fixa ozonlagret.

Och det stämmer att...

jag är en ynklig man när tankarna trycker på en pinsam stämning som Reinfeldt i en för liten sport Bh. Va ska jag göra då när tiden inte räcker till,

ska jag huka mig efter en pung spark och resa mig upp och be om en omgång till?




Fri vers av "Dempa"
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-31 23:07



Bookmark and Share


  Havsbris
Håller med Carl,
du är den viktigaste
aktör i detta här
livet,
är på dig du måste tänka
först, allt omkring beror
på dig, fundera på det;
världen skulle bli
annorlunda utan dig, även
om du bara sitter där
i luften...

Vi är en kornsand, men
vad skulle det vara om sandstranden
utan en enda korn?!

Dåliga och bra dagar, det bara
gör dig att mogna, växa och leva!!
Paradoxer i ett liv som du kan
välja att ha eller inte,
efter stormen kommer regnbågen
eller hur?
Vi måste ha och lever genom
olika situationer, för att kunna
jämföra och välja, för att kunna
se ljuset måste man se mörkret!

Då värdera och prioterar man
livet, bara du har kontroll, låt inget
annat ta den makt från dig!!

Jaaa, ge aldrig upp!!!
Läs- och tänkvärda ord!!!

tack!
2008-09-27

  Carl Thomas
Be om mera tills allt tar slut! Let´s fucking do this!! Skämt åsido, jag tycker så...du är ditt eget universum! Men ibland känna allt för mycke...afan ska man då ta vägen? Tro på det man själv vill tro på och låt ingen j'ävel trycka ner en...
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"