Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ganska gammal. Detta var innan jag flyttade. Precis när min äldsta bror flyttat hemifrån.


Till Mina Bröder

Tobbe, du är min brorsha
Tobbe, du ska flytta med vår morsa.
Tobbe, jag älskar dig så
Tobbe,jag hoppas att du förstår.
Tobbe, vi har haft det ganska bråkigt
Och jag tycker det är tråkigt
Men allt kommer att ordna sig
Jag hoppas du vet hur mycket du betyder för mig.

Kommer du i håg när vi var små ?
Vi kunde aldrig vara ensamma vi två
Vi skulle alltid slåss och alltid bråka
Det slutade alltid med att jag började gråta
Men vi har haft stunder som vart fina
Som inte slutat med att jag började grina
Du har lärt mig mycket under åren
Som när vi jämt spelade fotboll på våren
Och vi spelade så länge som det gick
Du lärde mig många trick
Men nu kommer inget bli det samma
För du ska bo med våran mamma
Jag hoppas du kan mitt val fatta
För jag vill bo hos våran pappa
Men jag kommer sakna dig
För du betyder mycket för mig.

Hampe, jag älskar dig så
Hampe, du ska stanna i *******
Hampe, jag kommer sakna dig
För Hampe du betyder mycket för mig
Hampe, du är den andra brorshan
Den som varken ska bo hos farsan eller morsan
Men Hampe du får komma och hälsa på mig
För vad som än händer så behöver jag dig.

Kommer du i håg när vi var små ?
Jag minns jag var värsta "wanna be" dig då
Jag ville alltid göra allt som du gjorde
Men det var värst när vi på ******* bodde
Men det är väll så när man växt upp med bara killar
Och den ända som börjar gråta när man trillar
Men du kunde alltid få mig att sluta gråta
Och hur du gjorde det är en gåta
Men nu har du hittat ett eget hem
Så nu är vi inte tillsammans alla fem
Och snart blir vi bara färre
Och då blir det bara ännu värre
Men du kommer alltid att vara min storebror
Det spelar ingen roll vart du än bor
Men jag kommer att sakna dig
För du är någon som betyder mycket för mig.






Jag älskar er två så mycket <3




Fri vers av Sleepy
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-01 05:00



Bookmark and Share


  Josef Ahl
bra :)
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Sleepy