Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför är många himlar




en isande stålblå som hämmar längtor

en pärlemorrosa
 som väcker slumrande visioner

en rytande röd som vulkanbrinner
hungrande hjärtan

en skrikande lila som vanligtvis skyrs
är oemotståndlig

en helande turkos för ömsinta handlingar


en lammungevit som barnets hänförda blick

en purpurfärgat varm blir stärkande som en panna rioja

en skoningslöst skifferfärgad mellan sanning och lögn

en tinande gul för fruset skavda själar

en flämtande orange för insiktvinning

en beigefärgat trist som uppgivenhetens tyngd

en gråfärgat smärtsam lik hoppets frånvaro

En ljusblå för evigt kärleksfulla tankar

En bottenlös grön som ögats djupa visdom




Fri vers av Anette Blomberg
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-01 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anette Blomberg
Anette Blomberg