Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hästens öga


När höstkylan åter söker sin väg
in mellan revbenen
ska jag plocka fram den bruna hästens milda blick
då regnet föll över Haväng
och vinden spred den milda doften av sandnejlika
längs det skummande havets vågkammar.




Fri vers av _Mian_
Läst 376 gånger
Publicerad 2005-07-25 02:39



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Har verkligen INGEN annan givit den här texten en femma? Enda petitessen är två "över".
2005-07-26

  Rachel Roth
så vacker och Österlennostagisk
2005-07-25
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_