Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se


Linjer

Former

Ljus

Skuggor

Teckningens konst




Övriga genrer av eva m h
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-02 08:37



Bookmark and Share


  Blåbäret
så sant...och så olika man kan se på det...allt i betraktarens öga...
2008-09-02

  Anjeska
En härlig syn och vision.
2008-09-02

  Michaela Dutius
och förföras av det man ser- underbart vacker dikt
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

eva m h