Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på besök i ordens rika värld...

 

så jag doppar mina rostiga fingrar i den
livliga bäcken av ord..
låter orden flöda över mina stumma

                                         ovana fingrar..

ler roat och känner det välbekanta suget..
kan inte motstå att skvätta några leklystna ord över de

                                                                      nyfikna tysta

                                                                                 i utkanten..

 

finns jag kvar
eller är jag förfluten

 

låt tiden bevisa mig gången om den kan
om den vågar

 

hejda stormar födas

 

under hesa

vilda fingrar..

 

 




Övriga genrer av Regn & Grus
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-02 12:05



Bookmark and Share


  C.Källner
Det här var nog det sämsta jag någonsin läst! April April!!!
Väldigt målande och generöst hanterat. Lekfullt och på samma gång varligt...som hos en vildkatt.
2009-04-01

  glittertindra
föreställer mig orden här som färg som blandas och som ständigt bildar nya scenarion i sinnet
2009-03-29

  lodjuret/seglare VIP
tycker det här absolut hör hemma under rubriken poesi än just bara ord som du valt att placera den här i för fack
2008-10-10

    vide
underbart att se dig skriva igen!!!!
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus