Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OBS! Kan uppfattas som en aning svårläst! (Denna varning utfärdas till förmån för de som inte är som jag)


hörsägen



dagarna lider
mot sina slut
ligger leksakerna livlösa
i hallen
i mörkret
finner helikopterns sökljus
ingenting
skyskraporna pekar
månen saknar
människorna
i hissarna
absorberas ljuden
utanför kropparna
faller ett surt regn
på allas läppar
vilar ett allvarligt tillstånd
växelvis
slår klockorna vår tid
i spillror
faller dukarna utanför
ramarna
smetar över avtrycken
ljuger
om våra bilder av dagen
















Fri vers av alfa VIP
Läst 583 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-02 22:59



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Nej, defintivt inte. Denna upplevde jag mig hänga med i. Och det kanske är då som jag helt tappat förankringen? Jag känner en ro i denna, om kvällning och mörker och om hur tiden knaprar sönder vårt nu och blandar om det till illusion. Den var stämningsfull, fast jag kan hänga upp mig lite på att dagen - dagarna kommer upp två gånger. Jag gillar de enkla uttrycken, för det skapar ett lugn, utan krusiduller och pretentioner.
2008-09-04

  himlens hemlighet VIP
du är alfa! tack för förmån - spar denna.
2008-09-03

  Dan Linder
ligger leksakerna livlösa

är fint... skulle man kunna tänka sig

ligger sakerna leklösa

???

Eller förstör det din rytm? Bara en reflektion. Skitbra som vanligt.

Du är äss mannen.
2008-09-02

  Sanningsägaren VIP
fan när gifter vi oss??
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén