Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

20 år gammal snart


Det dröjer ännu en dag

innan sonen kommer hem från Prag

Han är ute och flyger och far

så här på lite äldre dar

Jag ringde honom häromdagen

han var mitt uppe i drickartagen

Han surplade ljudligt i mitt öra

och sa du nu mitt drickande störa

Jag ville bara hans röst få höra








Övriga genrer av eva m h
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-03 00:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jaa, jag har en bror som varit i prag, både i jobbet och privat, det sägs att ölet är gott där, fast översvämningarna är inte att leka med precis
2008-09-18

  Gunilla VIP
Tufft när 'de små'
blivit vuxna....
om mamma
fortfarande
bara är
mamma
2008-09-04
  > Nästa text
< Föregående

eva m h