Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en kedjerökare och du är min cigg.

Du är den jag behöver höra att du älskar mig.
Du är den jag behöver säga att jag älskar.
Lämna mig inte.
Inte nu.
När jag är trasig och du kan få mig hel.
Jag klamrar mig fast vid dig.
Men du försöker slita dig loss.
Men mitt grepp är sten hårt.
Och jag vägrar släppa.
Det som finns kvar kommer bara vara ett minne.
Om jag släpper dig nu kommer du hoppa fram massa steg.
Och hur mycket jag än slår tärningen kommer vi aldrig att hamna på samma ruta.
Allt jag kommer se från dig är din rygg som ständigt står framför mig.
Och jag kommer komma längre och längre ifrån dig.
Tills jag ser att det är meningslöst att försöka hinna i kapp.
Så ge mig en ända anledning till att släppa iväg dig.

Vill inte förlora dig !
Men om du envisas så måste jag låta dig gå.
Kan inte tvinga dig att stanna.
Hur mycket jag än kommer sakna dig.
Utan dig är jag inte hel.
Jag får lära mig att älska dig på avstånd.

Men jag kommer sakna dig som ciggen i en kedje rökares hand, när den en dag bara försvann. Och man känner att det fattas något. Det känns så tomt.
Jag är TOM utan dig.




Fri vers av Sleepy
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-03 03:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sleepy