Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mest för att jag tröttnat på att onanera.


Oh, fragment.



nej

värmen från mina händer

räcker inte

värmer inte

dig,

eller kalla kaffekoppar

nej

världen börjar och tar slut

med dig

blir färgexplosion

i dina händer

doftar feber

regn


din hud


går sönder


mot min



kalla knutna hand









Fri vers av Johannes
Läst 597 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-09-03 14:09



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
instämmer med elin... tack för intressant läsning!
2008-09-16

  Elin Katten Lo VIP
Jag tycker om den här. Den visar sådana känslor som jag tycker, eller upplever att ni av det andra könet har svårt för att visa. Det gör det hela jävligt fint och soft och härligt avslöjande.

Tack för det
jag får lite hopp


om bättring.

E
2008-09-04

  Ms Lovecraft
För att anknyta till ingressen så sitter åtminstone titeln som ett skott i råttan.
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes