Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krax


Jag låter som en kråka

som kraxar "Förkylningstider"




Övriga genrer av eva m h
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-03 15:14



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Lite tidiga förkylningstider...
Kan man hoppas du klarat
höstens förkylning då?
2008-09-04

  Anjeska
Ja nog kraxar du allt.:-) Krya på dig vännen!
2008-09-03

  Marreb
näktergal som agerar undercover som kråka... hahahaha....
2008-09-03

  Mr Lindemann VIP
Då är jag den där korpen som flyger lågt
srr, då kråkorna som kraxar, ibland träffas vi
Jag ser då att du egentligen är en näktergal
som är undercover som kråka
2008-09-03

  * Ammi *
ja det hör till årstiden!
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

eva m h