Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drivhjul


I stadsparken lyfter bronsfågeln
ur sin materia

den unisona längtan
bort,
från en lund
till en annan,
grönare,
större
mer doftande

vi följer våra hopp
faller
och återgår till stentavleskrifterna
för att sedan åter lyfta från våra monement

kanske är det allas vår
universiella födslolott.




Fri vers av _Mian_
Läst 284 gånger
Publicerad 2005-07-25 17:30



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vacker, lite speciell dikt. Känner igen mig i den ständiga längtan.
2005-07-25
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_