Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek utan fast grund

Känslor inbäddade

tumlar runt

verklighetsflykt

utan gränsdragningar

 

Du såg det fina

men glaset

krossades

under dina egna fötter

 

Du vässte din penna

i mig

till förintelse

och kvar blev bara

skalet

 

Jag lät mig föras med

i turbulens

men när vilan behövdes

fanns du inte längre

kvar

 




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-09-04 10:44



Bookmark and Share


  Yvonne
Dikt som berör.
2008-09-04

    Bodil Sandberg
En mycket stark och gripande dikt..att bli utnyttjad..som jag får en känsla av att huvudpersonen här har blivit..är något av det svåraste
2008-09-04

  papessa
en kärlek som jag känner igen
2008-09-04

    Maria Malm
Känsla av att ha blivit utnyttjad och sen lämnad..
2008-09-04

  aol
så sann fin livspoesi vilken tomhet som blir kvar
2008-09-04

  Larz Gustafsson VIP
Utnyttjad?
2008-09-04

    Lars Gullberg
man tömmer innehållet och kvar finns bara tomhet. tills nästa påfyllning och nästa och nästa...

"Intimitet och tillit och för den man är"


Du skriver så fint Betlehemstjärnan - like it

// Lasse
2008-09-04

  mare VIP
bra rader.....utan kärlekens grund, faller man ordentligt hårt........
2008-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP