Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att söka visdom

...och när du
funnit insikten
att det är visdom
du söker

och inte
knappologisk
kunskap för
bekräftelse

avbryt ditt
letande i
magistratens salar
i maktens korridorer
och framgångens
palats

leta istället i
tassemarkerna
ibland de
missförstådda

där ingen
medelmåtta vilar
loj och trygg




Fri vers av Anders P VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-05 17:25



Bookmark and Share


  papessa
tänk om man kunde födas med visdomens insikt... då behövde man inte leva ett helt liv innan den infinner sig....om den nu gör det....
2008-09-06

    © Birgitta Wäppling VIP
Insiktsfullt och välskrivet. Applåder!
2008-09-06

  KristinaE
..härligt, härligt det är där visdomen finns - gott att dela denna insikt!
2008-09-05

  lyckeli
...otroligt fina rader...
2008-09-05

  Mr Lindemann VIP
High Five!
Borde läsas upp högt någonstans!
Klart bra!
2008-09-05

  © anakreon VIP
Medelmåttan är det outnyttjade intellektets hängmatta.
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP