Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Jag är sorgen

Jag är sorgen som dina ögon ordlöst
Låter bli en hjärtslagsaccelererande expressionistisk tavla
som får tåget att tvärnita, karva upp såren i den redan ärrade rälsen

Jag är sorgen som förökar sig genom att gång på gång slitas i stycken
som massakrerar den livliga slagkraften i dina andetag

Jag är sorgen som surrealiserar dikter på rosa post-it lappar, solfärgade akvarellmålningar och ögonkollage på väggarna.
som skärper det expanderande ljudet av tåget som
Inspirerat av ett svart hål i rymden suger sig mot dig

Jag släcker dina sista ljusgnistor, låter ljusspringorna under dina
Svarta ögonlock bli en flod som rinner ut ur dina ögonglober och
Skapar sig en helt egen värld
Lång utanför allt du kan föreställa dig
Någonsin mer




Fri vers av Siripiri
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-04 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Siripiri
Siripiri