Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittade en gammal text i en gammal bok


Kommer du tillbaka?

Ligger ensam i sängen
det är tomt vid platsen bredvid
Jag saknar din värme
saknar ordet vi
Nu är det bara jag
saknar dig mera dag för dag
En liten tår rinner ner för min kind
vad hände egentligen
du försvann då likt en vind
Tänder ett ljus och ser ut mot mörkret
Tystnade smälter in

Kommer du någonsin tillbaka?




Fri vers av anniks
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-05 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anniks

Mina favoriter
Gosse lilla
Hur du vill leva