Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som komplex geometri är min kärlek till dig


Du talade om rymden
Du talade om materia och geometri
Systemet utan ordning

Oordnat efter ett perfekt utformat schema
Planerat kaos
Håller geometrin levande

Månen vänder hav
Solen vänder dygn
Gravitation mellan materia

Du och jag
Två roterande kroppar
Kring varandra




Fri vers av Suzan
Läst 331 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-05 11:32



Bookmark and Share


  DanSan
****************************

. . .och atomerna drar förskjuter
kraften av negativa och positiva i ett
perspektiv av ständig rörelse . . .

och ur ingenting uppstår det som var
negativa, positiva . . . hjälpande krafter

då Yin och Yang smällter samman i en
evighet av nyskapande . . .

men tiden rår vi dock alldrig på!

******************************
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan