Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ändrad


silhuett


kontur i motljus
lysande linjer döljer

skuggan av ett liv






Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-05 17:42



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
. . . nu har jag lyckats skapa en bild men *tänker vidare* Att tänka kring den här haiku är *kul* mer såna!
2008-09-05

  Night Soul Woman
Intressant!
Den fick mig att tänka!
Tack:)
*applåd*
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP