Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryggare kan ingen vara...

Tryggare kan ingen vara,

än den som undviker konflikter och beslut,

som varken stannar inne eller går ut.

Tryggare kan ingen vara,

än den som spritar sina händer och allt han rör,

som klipper av allt växande tvivel med sekatör.

Tryggare kan ingen vara,

än den som inte dricker alkohol eller röker hampa,

som inte hoppar i säng med någon lågprisslampa.

Tryggare kan ingen vara,

än den som inte deltar i livets härliga gång,

som står kvar på mammas lilla trygga perrong.

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-05 18:58



Bookmark and Share


  stella
Tur man växte ur söndagsskolan då... :)
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver