Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss

Dina läppar
torra
rädda
trevande

det är fel av dig att möta mig
fel av dig att

kyssa mig

dina läppar


det är fel av mig att få dig
fel av mig att

älska dig

bara dig




Fri vers av Kirre
Läst 392 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-05 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kirre