Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inflation

I ärlighetens namn är inte fyra procents inflation så mycket,

med tanke på hur mycket människovärdet har sjunkit...




Fri vers av Berra Bäver
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-05 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver