Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärtor, kärlek och alla är ganska oförstående



Om man sitter på taket nu
kan man se att asfalt ser lite rosa ut
i gatlampskenet.
Och man kan se vilken fin blå färg
himlen får i gränslandet mellan dag
och natt.

Du brukade skjuta ärtor genom plaströr.
Om man gör det från taket
kan dom flyga väldigt långt.

Sitt här med mig
så kan vi glömma allt som gör ont.
Världen ligger nedanför nu,
vi kan sjunga hur högt vi vill.

Sitt här med mig
så kan vi leva i
peas, love and understanding.




Övriga genrer av polka-gris
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-05 22:09



Bookmark and Share


  elinbelin
Älskar hur du fångar in texten med att förvandla peace till peas.. En helt underbar text!
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

polka-gris
polka-gris