Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

världen

"allting borde vara byggt på lagarbete
men idag är det något som vi alla hatar
för det är ett tecken på svaghet"

 

därför så ur min synvinkel är världen ganska knasig

 

 

och tyvär är nog allt sant,
att världen snart går under




Fri vers av div-lilly
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-06 04:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

div-lilly
div-lilly