Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pausfågeln


Susande livsandar
leker genom hårslingor
i motljusdans

den blå pausfågeln
sväljer väggurets visare

sanningarnas mångfald
svävar som en mobil
mellan insikternas
starkaste fästpunkter

panoramafönstret vidgavlas
mot världen.

ännu är allt möjligt.




Fri vers av _Mian_
Läst 597 gånger
Publicerad 2005-07-26 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_