Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
konstig, men så är det


stjärnfaller



prins natt och solskensflickan
har fastnat mellan stjärnorna.
i landet tyngdlösa
tidlösa
behövs ingenting.
där kan dom leva av varandras smak
och drömma utan att sova.

och somnar dom ändå
är dom lika fina så.




Övriga genrer av polka-gris
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-06 16:55



Bookmark and Share


  elinbelin
Fantastiskt, det spelar ingen roll om du skriver 5 A4 eller om du skriver en rad.. Du lyckas alltid skriva med en sådan känsla! Dock tycker jag att du hellre ska skriva 5 A4 än en rad för då får man mer av din fina poesi!
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

polka-gris
polka-gris