Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lilla barn


Med dig du lilla
i min famn

smälter mitt hjärta

ditt smittande leende
skapar ljusstråk
för mina tankar
att vandra

runt dig står en doft
av drömmar och rosor

som får mig att minnas

en annan tid
ett annat barn

när livet var oändligt







Fri vers av Michaela Dutius
Läst 422 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-09-06 19:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Den som tager emot ett sådant barn i Mitt Namn han tager emot mig", lärde Jesus
...och så har jag alltid tagit emot först barnen och nu barnbarnen.
Då blir det ett underbart gensvar från de små...
Bokmärke.
2008-09-10

  Maria T
Ett litet barns smittande leende
är gudomligt
2008-09-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Detta barnet skall få
något vackert då
det blir inte en
kofta, inte en
mössa, men
en sak i rosa
och vitt det är
till "hjärat" Ditt!
*************
2008-09-08

    forskaren
... hör ser känner

småsvamparna studsa som poppkorn kring spirorna...


genomärliga


härliga!!!



Tack, Michaela!!!
2008-09-08

  Gunnar Norrman
Så där ljuvligt är det ju med små barn! Jag är själv morfar, och längtar intensivt efter när kan hålla lille Nils, 1 år, i min famn igen. Snart så...
2008-09-08

  © anakreon VIP
Just den känslan tror jag bara ett litet barn kan åstadkomma!
Varm applåd,
Carl-Erik
2008-09-08

  -Ulla Tilemo- VIP
Det finns inget underbarare.....barn är livet i koncentrerad form. Bara doften av baby.....mmmm
2008-09-08

  Johan Bergstjärna
Åh vad fint, nu kan jag gå och sova som ett barn... : )

"ditt smittande leende
skapar ljusstråk
för mina tankar
att vandra"

Härliga rader!
2008-09-07

    Bodil Sandberg
Underbaraste fridsamma stämning andas denna vackra kärleksdikt..insuper..tack
2008-09-07

  anits VIP
Underbara känslor
du beskriver
2008-09-06

  Teresia Ridell
Mycket vackert !
Ja då när tiden var oändlig...suck..
2008-09-06

  DanSan
***************************

Underbart vackert skrivit Michaela

*APPLÅDER*

***************************
2008-09-06

  Yvonne
Mjuk och ljuv dikt. Applåd.
2008-09-06

    eva m h
Vackert och ljuvligt!
2008-09-06

    Maria Malm
Ljuvlig känsla omskriven..
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius