Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd igen

Nu står jag här igen,
rädd igen.
Jag är rädd för att bli rädd,
rädd att tappa min trygghet.
Men vad är trygghet?
Är det bara något i min fantasi,
vi vet ju ändå inte vad som ska ske...




Fri vers av Pytteliten
Läst 305 gånger
Publicerad 2008-09-06 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pytteliten