Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adjö - en chans till

mina passerade relationer

sprang en dag över min kalender

de skrek alla efter uppmärksamhet

jag ville boka dem igen

och letade efter en lucka

alla borde ju få en andra chans, tänkte jag

mina leenden slängde jag till alla

och lovade bot och bättring

de fick en tid var

och jag bad till Gud

att åtminstone ge mig 28 timmar per dygn

och ytterligare 100 dagar per år

10 dagarsvecka

två söndagar i veckan

tre lördagar varje helg

två onsdagar

tre fredagar

resterande dagar skulle upphöra

jag skulle tvingas anställa en kock

en hemhjälp

en jobbassistent

barnflicka

privatchaufför

därför att

jag aldrig lärde mig

hur man säger adjö




Fri vers av L.byström
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-07 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström