Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur arkivet


i händelsernas centrum

Jag känner till
New Yorks taxibilar
som trängs
längs 52:a gatan

en miljon cyklister
på väg i Peking

tusen flugor som surrar
kring ett nyslaktat lamm
på marknaden i Marrakesh

just nu

ändå, när jag
genom mitt sovrumsfönster
ser en kråka flyga förbi
kan jag känna
att jag befinner mig
i händelsernas centrum




Fri vers av Anders P VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-07 10:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är nu som gäller! Sedan är det bara själva ögonblicket som
är laddat med olika energi.
2008-09-07

  Trädflickan
Men så är det ju. Du är i centrum av ditt liv..
2008-09-07

    ej medlem längre
Spännande perspektiv.. vad är centralt? Vad är perifert?
2008-09-07

  nina DeBono
Centrum, är det inte så att man alltid borde utgår från sin egen kärna?
// nina DeBono
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP