Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinna - följ månskenet.

Utsträckt i daggvått gräs ligger du... naken,

dina underbara bröst väcker... redan vaken.

Dina sensuella läppar bjuder in till att...behaga,

i månens sken är du verkligt vacker...som i en saga.

Fallande höstlöv försöker täcka din kropp...ett efter ett,

jag plockar bort dem med varsam hand...jag vill se mig mätt.

Du kvinna som försynen mig lånat...i härlighetens namn,

kom dagg, kom löv, kom kvinna...följ månskenet till min famn.

 

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 376 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-09-10 19:36



Bookmark and Share


  Havanna
Mycket fint o kärleksfullt
2008-09-11

    Glittra G
verkligen vackert!
2008-09-11

    Nattviol
ja
det var vackra bilder
du målade upp!
2008-09-10

  Elaine.S VIP
Wow!! snyggt, bildrikt och så innerligt kärleksfullt...
2008-09-10

  Lyckohäxan Enediel
Njutningsfullt att läsa...skirt och en darrande ömhet i raderna.
Rimmen faller fint på läppen.
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver