Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
---


Hatet som tärde på mej, som du tar konsekvens av

Vad ska jag säga?

haha

Jävla fitta,

haha

Vad sa du om mej?

haha,

Men vet du vi tar och skipper skitsnacket,

För du lilla gumman,
E som fladderfittan i köket,

Jag är en jag är två jag är mer än det,
Fler kan det inte med,

haha,

Från mej till dej,
Du ska inte hoppas,
För ditt tjack floppa,

haha,

Vad e kvinna på svenska?
Lägra stående varelse,
Står det skrivet på magen,

haha,

Jag är mer än er,
Jag är inte man,
Jag är inte kvinna,
Jag är jag




Fri vers av XxtystnadenxX
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-07 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

XxtystnadenxX