Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedförsbacke

bara nedför

nedför
nedför

så lätt det går ändå

stannar inte
ser mig inte om

bara nedför

musiken dånar
gör mig fartblind

håret flyger
hjärtat skriker

för jag ska bara nedför

nedför
nedför

så mycket lättare det går
i nedförsbacke ändå

jag ska inte upp
på ett bra tag nu

bara nedför

nedför
nedför




Fri vers av korrigerad
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-07 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

korrigerad
korrigerad