Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag mår bra nu, det är lungt! älskar dig<3 hoppas det alltid kommer vara du och jag.


älskar dig

min make-upp faller av.
min tröja är våt.
fattar inte detta!
varför ska allt vara så svårt?

hur svårt ska det vara?
kan du inte förstå
att du sårar mig när du gör så!

jag som trodde mitt hjärta var svårt att krossa.
du har lyckats bra!
du fick det nästan att lossna!

men allt blir bra snart!
snart är sorgen borta
jag ser det tydligt och klart.





Fri vers av creepcraap
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-07 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

creepcraap
creepcraap