Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet. att minnas när hösten nalkas


sommarnatten

Låt myggorna sticka

sommarnatten
är för vacker

för att njutas
utan plåga




Fri vers av Anders P VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-07 20:46



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Precis så känns det verkligen ibland ...att
"sommarnatten
är för vacker "

Myggorna ska bli skönt att slippa, så nu kliver
jag rakt in i hösten...
2008-09-08

  Daniel_78 VIP
mm den smakar
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP