Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst Tystnad

Tyst
Tystnad
Inte ett ord
Kommer från dina läppar

Tyst
Tystnad
Skrämmer mig
Märks det?

Tyst
Tystnad
Snälla du
Bryt den

Tyst
Tystnad
Varar i en evighet
Eller i en halv

Tyst
Tystnad
Känslan kommer krypande
Vad är fel?

Tyst
Tystnad
Varför plågar du mig?
Vad har jag gjort?

Tyst
Tystnad
Bygger en mur
Mellan oss

Tyst
Tystnad
Så märkbar
Går att ta på

Tyst
Tystnad
Kväver mig
Långsamt

Tyst
Tystnad
Ristar ett sår
I vår vänskap

Tyst
Tystnad
Vet du
Hur vi tar oss ut?




Fri vers av ~Teodora~
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-07 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~Teodora~
~Teodora~