Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frigörelse

kroppen skriker
och snurrar
och flyger

den är glad
att släppa ett tag
och hoppa över ett slag
eller två

få frigöra sig
från känslor
hjärtslag
och dig

allt




Fri vers av korrigerad
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-08 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

korrigerad
korrigerad