Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig bli ingenting.

Hur ska jag kunna glömma
allt som hänt
när min vardag finns alltid
där för att påminna mig.

Hur ska jag gå vidare
när min medvetande befinner
sig alltid i det förflutna.

Jag får inte hata, jag måste
acceptera svälja skammen
och finna mig i det oförrätta

Jag kan le och visa upp en mask
men den kan spricka så fort
jag öppnar munnen för att tala.

Så att välja bli blind
att välja bli döv och
drabbas av minnesförlust
har blivit en frestande
alternativ för att slippa
känna.

De säger att hjärtat
är kroppens starkaste
muskel, i sådana fall är
jag ett undantag.




Fri vers av Redbird
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-08 14:32



Bookmark and Share


  Nanno
Wow Heiv..ja vet ..inte om ja ska gråta eller brömma dig.. eller så kanske kan ja göra både två...fängslande bra..kämpa på du min starka...Puss
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Redbird
Redbird