Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste en artikel om en kvinna med en rätt så trasslig bakrund.Hon hade inte någon som var där för henne. Så jag försökte se det ur hennes synpynkt och resultatet blev det här.


Vad har livet att erbjuda, för jag fick ingenting...

Jag föddes som ett tomt skal
Där livet skulle fylla mig med kunskap.

Det bästa är att få ett normalt liv
Kärlek, hopp och omtanke.

Veta att det som väntar
Är det bästa du kan få.

Men hur kan vi glömma
Att livet är fullt av besvikelser.

Jag lärde mig vad smärta var
Och hur hjärtlösa folk kunde vara
Jag fick se förtvivelse, grymhet
Och hat.
Utan att någonsin få le.

Och folk väljer att blunda,
vägrar att se.
De kallar mig galen och sinnesjuk
En fara för allmänheten.

Hur ska jag visa vem jag är
När ingen lät mig upptäcka det.




Fri vers av Redbird
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-09 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Redbird
Redbird