Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kväll


månens halvfyllda
var bara blott en skugga
av

solnedgången




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-10 06:32



Bookmark and Share


  Havsbris
klok och vis!!!

som jag alltid säger,
finns inte skuggorna
utan att sol kvarstår!

Vad bra skriven, det
värmer och gör en le
av hopp, att finns ljus
i andras hjärtan med...
;o)
2008-09-10

  W.Riter
*ler*
Den var riktigt bra och sann.:-)
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP