Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen till havet


Nattens tända papperslyktor
speglar sig i halvfyllt vattenglas

på asfaltens neonlinjer
balanserar nattens riddare

över jordens fåror
fäller eken sina visdomsblad

ur mellanrummen föds orden
ringlar sig över rimlighetens gränser
böjer sig
söker riktning

ordslingorna följs
fram till nästa hav.

Skriven jan. 2004







Fri vers av _Mian_
Läst 324 gånger
Publicerad 2005-07-27 03:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_