Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min undergång.

jorden kan gå under idag.

så nu vill jag veta!

är det vi två?


för jag dör nog ändå

för utan dig skulle livet inte värt att leva.

jag måste få ett svar, ja eller nej?


mitt hjärta krossas sakta.

jag borde kunna värja mig.

men det är svårt.


men jag hoppas det blir bra snart.

att jag får höra det jag vill

och att det inte blir ett nej.





Fri vers av creepcraap
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-10 12:50



Bookmark and Share


    Wewill
du vet redan svaret på frågan, och tyvär så gick inte jorden under heller för den delen. men helt okej skrivet.
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

creepcraap
creepcraap