Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

choklad och plåster löser ingenting

jag tänkte chansa
se om jag förlorar
eller vinner

och gör det ont
kan jag köpa rosa plåster
och med svart tusch
kan jag rita brustna hjärtan
på mina vita lakan
men jag trodde inte
att plåster bara var tidsfördriv
så jag drar av plåstret fort
det gör ont
och såret är kvar

choklad brukar göra mig glad
jag undrar hur många rutor
jag behöver nu
men reklamen säger aldrig
att i sådana här fall
behöver man fler än det finns i affären

nu är jag trött
på att dricka mitt te ensam
på att kolla på regnet
som faller ner på mina steg
jag är trött
på att inte våga ringa dig
när jag så gärna
vill höra din röst
och jag stirrar på msn
där det står att du är vid datorn
men jag vågar inte skriva
fast jag vill läsa din ord
men jag är rädd att om jag säger något,
svara någon annan





Fri vers av succi
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-10 17:55



Bookmark and Share


  Whatshername
vackert
2008-11-30

  Nerine
Fiiint :)
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

succi
succi