Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sök inte




Sök inte

ditt livs diamanter

på avlägsna platser

du hittar dem bara
i ditt eget hjärta




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 335 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-09-10 21:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Förutsatt att Juveleraren Själv flyttat in där.
"Alla söker efter något värt att dö för, på 24 karat..." (JaPop)
2008-09-15

  Johan Bergstjärna
Men man kan ju hitta diamanter hos andra också.
Hos varandra.
2008-09-12

  devilsangel
Underbart vännen! det är ju precis så...kram till dig
2008-09-11

  Bibbi VIP
Ja, "himmelriket är invärtes i eder" lärde oss Jesus.
Bokmärke.
2008-09-10

  Lena K Nilsson VIP
Fint och sant...
2008-09-10

  -Ulla Tilemo- VIP
En text som säger mig att vi ofta söker, letar och kämpar för att finna det vi redan har. Vackra ord!
2008-09-10

  anits VIP
Vackert och sant
2008-09-10

    eva m h
Ja det är där inne de finns inte där ute!
2008-09-10

  Havsbris
Om du var härm
skulle pussa och krama
dig tills du inte orkade
mer... ahhahhaha

du kan inte fatta hur
jag behövde lyssna,
läsa, känna, de ord NU!
Just precis NU!!!!

Så resten vet du
redan ;o)

TACK!!!
2008-09-10

  Lyckohäxan Enediel
Klok livsfilosofisk dikt som känns så rätt i hjärtat :)
2008-09-10

  korpfjäder
alla dagar som går åt för att söka, resa, köpa, frustrerat rota...
och så är de så nära... visst är det så!
2008-09-10

  friheten
det är sant!
2008-09-10

  Marreb
En riktig pärla det här.
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius